مطبخ رمضان حلويات سفرة رمضان العربية 2017مطبخ رمضان بالصور | أشهى الأطباق الرمضانية 1438 من مقبلات وحلويات وشوربات وأطباق رئيسية رمضانية, زيني سفرتك الرمضانية معنا
كيس مكرونة مسلوقة ومصفاة
2 ثمرة فلفل أصفر مقطّعة شرائح
2 ثمرة فلفل أحمر مقطّعة شرائح
2 ثمرة فلفل أخضر مقطّعة شرائح
بصلة كبيرة مقطعة شرائح
كوب كبير عصير طماطم
2 ملعقة كبيرة كاري
2 ملعقة كبيرة زيت
ثمرة جزر مبشُورة
فلفل أسود
ملح
1- شوّحي البصلة في الزيت على النار لمدة 5 دقائق، بعد كده ضيفي عليها الكاري والفلفل الأحمر والأصفر والأخضر والجزر، وقلّبيهم كلهم مع بعض على النار لمدة 10 دقائق.
2- ضيفي عصير الطماطم والملح والفلفل الأسود، وسيبيهم على النار لمدة ربع ساعة؛ علشان الطماطم تتسبك، وبعد كده ضيفي المكرونة وقلبيهم كلهم مع بعض كويس.
3- سيبي المكرونة على النار لمدة 10 دقائق، وبعد كده حطّيها في أطباق التقديم.. وبألف هنا وشفا.